Registration / Anmeldung CTIF Delegates Assembly 2017, Villach, Austria
Registration form for the CTIF Delegates Assembly 2017 / Anmeldeformular für die CTIF-Delegiertenversammlung 2017

Single person registration / Anmeldung Einzelperson

Please use one form for each official participant. You can add an accompanying person during the registration. The registration will be open until the 1st of May 2017. / Bitte füllen Sie das Formular für jeden offiziellen Teilnehmer einzeln aus. Eine private Begleitperson kann im Formular angegeben werden. Die Anmeldung ist bis zum 1. Mai 2017 möglich.
* indicates mandatory fields / * kennzeichnet Pflichtfelder

Contact Details Delegate / Anmeldung Delegierter:

Country / Land *

Travel information / Reisedaten

Date of arrival / Ankunftsdatum

Hour / Stunde

Minute

Shuttle service needed upon arrival / benötigen Sie ein Shuttle-Service?
(only airport Graz/Aut GRZ or Ljubljana/Slo LJU / nur Flughafen Graz/Aut GRZ oder Ljubljana/Slo LJU)
  Car parking needed / benötigen Sie einen Parkplatz?

Date of departure / Abreisedatum

Hour / Stunde

Minute

Shuttle service needed at departure / benötigen Sie ein Shuttle-Service?

Program / Programm

The fee for the Delegates Package is EUR 280,- per person and includes the whole program. It can not be reduced by unselecting checkboxes below, but you can choose which parts of the program you want to attend.

Die Gebühr für das Delegierten-Paket beträgt EUR 280,- pro Person und beinhaltet das gesamte Programm. Dieser Betrag kann durch Abwahl der Programmpunkte unten nicht verringert werden, Sie können uns aber mitteilen, welche Punkte Sie besuchen möchten.
  Monday (10th July): Dinner / Abendessen
  Tuesday (11th July): Executive Committee + lunch (members only) / Exekutivrat + Mittagessen (nur für Mitglieder!)
  Tuesday (11th July): Dinner / Abendessen
  Wednesday (12th July): Delegates Assembly + lunch / Delegiertenversammlung + Mittagessen
  Wednesday (12th July): Boat trip / Bootsfahrt
  Wednesday (12th July): Official Dinner / Gala-Dinner

Accompanying person / Begleitperson

(optional, only family member/partner – please fill in a separate form for official participants / optional, Familienmitglieder oder Partner - bitte füllen Sie das Formular für jeden offiziellen Teilnehmer einzeln aus)

Guest-Program for an accompanying person

The Guest-Package can be booked additionally for EUR 280,-. The fee includes the whole program, it can not be reduced by unselecting checkboxes below, but you can choose which parts of the program you want to attend.

Das Paket für Begleitpersonen kann zusätzlich um EUR 280,- gebucht werden. Dieser Betrag inkludiert das gesamte Programm, er kann durch Abwahl der Programmpunkte unten nicht verringert werden, Sie können uns aber mitteilen, welche Punkte Sie besuchen möchten.
  YES, I WANT TO BOOK THE GUEST-PACKAGE (EUR 280,-) /
  JA, ICH WILL DAS PAKET FÜR BEGLEITPERSONEN BUCHEN (EUR 280,-)

Monday (10th July): Dinner / Abendessen
  Tuesday (11th July): Lunch / Mittagessen
  Tuesday (11th July): Dinner / Abendessen
  Wednesday (12th July): Lunch / Mittagessen
  Wednesday (12th July): Guided Tour / Geführte Tour
  Wednesday (12th July): Boat trip / Bootsfahrt
  Wednesday (12th July): Official Dinner / Gala-Dinner

Invoice details / Rechnung

Only to be filled out if different than "Organisation adress" above / Nur auszufüllen wenn abweichend von der Organisation / Adresse oben

Acoomodation / Unterkunft

Please book your accommodation using the website of the hotel. The link to the website will be sent to you in the confirmation e-mail. / Bitte buchen Sie das Hotel selbst über die Website des Anbieters. Wir senden Ihnen einen Link zum Hotel in der Bestätigungs per E-Mail zu.

SUMMARY / ZUSAMMENFASSUNG

SUM / SUMME incl. VAT